RukaGym (Sandscape Oy):n  sähköinen asiakasrekisteri

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Laadittu: 28.09.2021

1. Rekisterinpitäjä

Sandscape OY
Osoite: Jukupolku 3, 85100 Kalajoki
E-mail: info@rukagym.fi
Puhelin: 0405033612

2. Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö

Kari Kiviaho

3. Rekisterin nimi

Ruka Gym kuntosalin asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin tarkoitus on mahdollistaa asiakkaiden sähköinen ilmoittautuminen ja tunnistaminen Ruka Gymin järjestämiin tapahtumiin kuten ryhmäliikuntatunneille. Rekisteriä voidaan käyttää myös kulunvalvonnan hallintaan ja muihin tietojärjestelmätarpeisiin. Tietoja tarvitaan, jotta kävijämäärät tunneilla ovat yrityksen tiedossa ennen tunnin alkua.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan etu- ja sukunimi, syntymäaika, sukupuoli, puhelinnumero, osoitetiedot, sähköpostiosoite, asiakasmerkinnät, laskujen toimittamiseen vaadittavat tiedot. Lisäksi rekisterissä on tiedot asiakkuudesta (kuten voimassaolo, käyntikerrat ja niiden ajankohdat). Rekisterissä voi olla myös asiakkaan määrittelemä salasana verkkopalvelun käyttämistä varten (salattuna).

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Palvelu on käytettävissä osoitteessa rukagym.fi

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakastiedot sijaitsevat sähköisessä muodossa Ruka Gymin tietojärjestelmässä, johon pääsee ainoastaan käyttäjätunnuksen ja salasanan hallussapitäjät. Käyttäjätunnus ja salasana ovat ainoastaan henkilökunnan ja teknisten asiantuntijoiden käytettävissä. Paperille tulostettuja tietoja säilytetään Ruka Gymin toimitiloissa.

Yhteystiedot

Rukatunturintie 9, 93825 Ruka

info@rukagym.fi / 040 503 3612